Professionele zorg

-Onze praktijk is ISO-gecertificeerd en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandheelkunde

Lees meer

Factoring

De factuur van uw bezoek aan de tandarts ontvangt u van Infomedics.

Lees meer

Eerste bezoek

Bij een "nieuwe" patient wordt er een Intake gedaan, op deze afspraak wordt de eerste controle uitgevoerd en worden er 6 foto's gemaakt van het gehele gebit om een goed beeld te krijgen van de situatie in de mond, de kosten van deze eerste afspraak zijn € 113,82. 

Flexibele openingstijden
's Ochtends vroeg of 's avonds naar de tandarts?
Onze praktijk is geopend van 07.30 uur tot 20.00 uur*

Factoring

U ontvangt een nota van Famed!             

Waarom ontvang ik een nota van Famed?
In onze praktijkhouden wij ons graag uitsluitend bezig met tandheelkundige zorg op maat. Al onze aandacht gaat uit naar u. Daarom hebben wij de verwerking van de nota’s overgedragen aan Famed. Als specialist in het administreren, factureren en innen van declaraties neemt Famed ons de tijdrovende zorg over de financiële administratie uit handen. Zo houden wij meer tijd over voor u!

Wat betekent dit voor u?
U ontvangt uw nota van Famed, dit gebeurt zowel digitaal als op papier](lees hieronder meer). Als uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoedt, dan staat dit duidelijk op de nota. Hoeveel dit is, hangt af van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Het resterende bedrag betaalt u aan Famed. Staat er geen vergoeding op uw nota vermeld? Dan betaalt u het hele bedrag aan Famed. Daarna controleert u of u de nota kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding of recht op vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Famed hanteert een standaard betaaltermijn van 30 dagen, op uw nota vindt u de betalingsvoorwaarden. Ontvangt u uw nota digitaal? Dan vindt u de voorwaarden in de e-mail. Heeft u net iets meer tijd nodig om de nota te betalen? U kunt op Famed.nl kosteloos uitstel van betalingaanvragen, of een aanvraag voor betaling in termijnenindienen.

Ontvangst en betaling van uw nota
U ontvangt de digitale nota van Famed op het e-mailadres dat u bij ons heeft doorgegeven. U kunt de digitale nota – na het uitvoeren van een extra controle (sms-verificatie) – voor eigen administratie downloaden en direct betalen met iDEAL. De betaalgegevens zijn dan al voor u ingevuld. U kunt de nota natuurlijk ook betalen via internetbankieren.

Ontvangt u nog een papieren nota maar wilt u de nota liever digitaal ontvangen?
Geef dan uw e-mailadres én mobiele telefoonnummer aan ons door. U kunt dit bij ons aanleveren door een e-mail te sturen of u geeft het, bij een eerstvolgend bezoek, door bij de receptie. Let op: vanwege wettelijke privacy en beveiligingsredenen kunt u zonder uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer geen digitale nota ontvangen. Famed voert namelijk altijd een extra controle (sms-verificatie) uit voordat u de nota kunt downloaden. Zo weten we zeker dat de nota’s bij de juiste personen terechtkomen. Na het aanleveren van uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer ontvangt u, na de eerstvolgende behandeling een digitale nota van Famed. Lees meer over de digitale nota van Famed: ‘Een digitale nota van Famed ontvangen? Zo werkt het!’.

U ontvangt de nota van Famed op het adres dat u bij ons heeft doorgegeven. U kunt de nota van Famed op verschillende manieren betalen, bijvoorbeeld met iDEAL, internetbankieren of met de aangehechte acceptgirokaart. Vermeld bij uw betaling altijd het notanummer (dit is gelijk uw betalingskenmerk).

Alles online snel en gemakkelijk regelen
Op famed.nl kunt u veel zaken rondom de nota zelf regelen. Zo kunt u de status van uw nota controleren of uw nota betalen. Ook kunt u hier kosteloos uitstel van betaling aanvragen, of een aanvraag voor betaling in termijnen indienen. Wilt u uw adres wijzigen? Geef dit dan door aan de assistente, dan zorgen wij dat uw adres goed in de systemen van Famed terecht komt.

Heeft u vragen over uw ontvangen nota?
Voor vragen over uw nota kunt u terecht op de websites van Famed. U kunt uiteraard ook contact opnemen met het Contact Center van Famed.

Privacy
Uw nota bevat privacygevoelige gegevens. Om er zeker van te zijn dat alleen u de nota kunt inzien, wordt er bij de digitale nota altijd een extra controle (sms-verificatie) uitgevoerd alvorens u de nota kunt downloaden. Bij het ontvangen van een papieren nota vragen wij u nadrukkelijk de juistheid van uw adresgegevens bij ons te controleren. U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juistheid van uw gegevens. 

Voor een correcte administratie en facturatie delen wij uw gegevens met Famed. Famed gaat hier, net als wij, uiterst zorgvuldig mee om. Famed is ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Meer informatie over het privacybeleid van Famed kunt u vinden op famed.nl.

Hoe u ons kunt bereiken

Roelf Bosmastraat 39a
7462 MZ Rijssen

T (0548) 51 22 60
E receptie@laboesjkiri.nl

meer contactgegevens