Patiënt ervaringen

"Onze dochter kreeg onlangs een 'princessenvulling'.. Ze onderging de behandeling heel rustig en was maar wat trots...

Lees meer

Historie

Tandarts F.W.J. Zwijnen nam in 1982 de tandartsenpraktijk van tandarts Witkop in Rijssen over. In 1987 verhuisde de praktijk naar het adres aan de Roelf Bosmastraat...

Lees meer

Goede doelen

Poetslessen in Nicaragua ... Dit doen wij door poetslessen te geven en tandenborstels met tandpasta uit te delen in de afgelegen dorpen van de provincie Rio San Juan ...

Lees meer

Werken bij Laboesjkiri

Wij zijn op zoek naar jou!  Preventie-assistentente ervaring is een pré!

Lees meer

Flexibele openingstijden
's Ochtends vroeg of 's avonds naar de tandarts?
Onze praktijk is geopend van 07.30 uur tot 20.00 uur*

Patiënt ervaringen

De totale zorg voor uw gebit, de aandacht voor onze patiënten en onze flexibele openingstijden staan bij Tandartsenpraktijk Laboesjkiri niet alleen garant voor professionele tandheelkunde, maar ook voor een langdurige band met onze patiënten. We laten hen graag aan het woord:


"Het is nooit prettig om achterover in zo'n stoel te liggen. Ik vind het heel fijn dat de tandartsen en assistenten ook met me blijven praten tijdens de behandeling."

"De extra aandacht voor mondhygiëne zie ik als absolute meerwaarde."

"Deze tandarts gaat verder dan alleen "goed poetsen hoor" te zeggen. Onze kinderen vonden de poetslessen dan ook heel leuk en leerzaam."

"Handig dat je ook na werktijd naar de tandarts kunt."

"De assistenten stralen een natuurlijke rust uit en stellen de kinderen goed op hun gemak. Onze kinderen vinden het daardoor niet eng om naar de tandarts te gaan"

"Goed dat deze tandartsenpraktijk zoveel aandacht besteedt aan preventie."

"Onze dochter kreeg onlangs een 'prinsessenvulling'.. Ze onderging de behandeling heel rustig en was maar wat trots op het resultaat. Met dank aan de mondhygiëniste!"

Hoe u ons kunt bereiken

Roelf Bosmastraat 39a
7462 MZ Rijssen

T (0548) 51 22 60
E receptie@laboesjkiri.nl

meer contactgegevens